PRAKTIKA PËR VITIN E DYTË TË PROGRAMIT MASTER SHKENCOR DHE PROFESIONAL PËR VITIN AKADEMIK 2020 – 2021

Thirrje Erasmus+
March 1, 2021
Njohje dhe informim i maturantëve lidhur me programet e studimit të tyre në vitin akademik 2021 – 2022
March 3, 2021
PRAKTIKA PËR VITIN E DYTË TË PROGRAMIT MASTER SHKENCOR DHE PROFESIONAL PËR VITIN AKADEMIK 2020 – 2021
.

 

KLIKO KËTU -> DEPARTAMENTI CIVIL

.

 

KLIKO KËTU -> DEPARTAMENTI PENAL

.

 

KLIKO KËTU -> DEPARTAMENTI PUBLIK