30/03/2021

Thirrje Erasmus+ për studentët

27/03/2021

“Program Shkembimi per Studentet ne te Drejte Penale te Krahasuar me Humboldt University Berlin”.

The Faculty of Law of the University of Tirana (FDUT) and Humboldt University of Berlin (JFHUB) are partnering to offer their students the opportunity to participate […]
26/03/2021

JETËSIM CILËSOR I DEKRIMINALIZIMIT, PËR POLITIKANË DHE ZYRTAR TË PASTËR

Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Drejtësisë, ditën e martë datë 24.03.2021 ora 11.00, zhvilloi një takim me Ambasadoren e Qeverisë së Mbretërisë së Vendeve të Ulta […]
26/03/2021

Bursa – Go Styria

Ju informojmë se është hapur thirrja për bursa studimi dhe hulumtimi në Universitetin e Grazit për vitin akademik 2021 – 2022.   Go Styria është një […]