STUDENTET E MEPOSHTEM JANE TE LUTUR, TE DERGOJNE ME EMAIL NE ADRESEN: financa@fdut.edu.al NR. E LLOGARISE BANKARE PRANE BANKES CREDINS, BRENDA DATES 24.02.2021:

Datat e Provimeve per Programin Master Shkencor dhe Profesional
23/02/2021
Struktura e vitit akademik 2020-2021 me ndryshimet e kryera në programet Master Shkencor (publik, penal, civil), viti i pare dhe Master Profesional (publik, penal, civil), viti i pare.
24/02/2021
STUDENTET E MEPOSHTEM JANE TE LUTUR, TE DERGOJNE ME EMAIL NE ADRESEN: financa@fdut.edu.al NR. E LLOGARISE BANKARE PRANE BANKES CREDINS, BRENDA DATES 24.02.2021:

Anisa

Gjoka

ENEIDA

MUHO

DANIELA

DUDI

ESMERALDA

REXHAJ

XHOANA

RAMAJ

BLERINA

LUGJA