Thirrje Erasmus+ për studentët
12/02/2021
Krimet Financiare, Pastrimi I Parave Dhe Siguria Kombëtare (Konferenca Penale)
18/02/2021
Njoftim

Studentet e programeve Master Shkencor dhe Profesional, te cilet kane kryer regjistrimin online per provimet e mbartura te vitit te pare njoftohen se ky regjistrim eshte i pavlefshem pasi nuk jane shpallur datat e miratuara per vitin e pare te programeve Master.

Me shpalljen e datave zyrtare per vitin e pare do te kryeni regjistrimin sipas njoftimit qe do shpallim ne faqen zyrtare.

Suksese