NJOFTIM I RËNDËSISHËM

NJOFTIM PËR PROVIMET ONLINE TË MBARTURA DHE RIPROVIMET
09/02/2021
Thirrje për krijimin e Këshillit Kombëtar Rinor
10/02/2021
NJOFTIM I RËNDËSISHËM

NJOFTOHEN TË GJITHË STUDENTËT QË NUK KANË MUNDUR TË FUTEN NË KLASAT VIRTUALE PËR LËNDËT PËRKATËSE, TË KOMUNIKOJNË NËPËRMJET PLATFORMËS MICROSOFT TEAMS ONLINE TE OPSIONI ( CHAT ) ME PEDAGOGET E LËNDEVE DHE TË KËRKOJN QË TË SHTOHEN TE LËNDA.

EMRAT E PEDAGOGEVE DHE LENDËT JANË TE PROGRAMET MËSIMORE TE ADRESA ZYRTARE  WWW.FDUT.EDU.AL

https://fdut.edu.al/bachelor-integruar-ne-drejtesi/

https://fdut.edu.al/master-ne-drejtesi/

SUKSESE!