STUDENTET E MEPOSHTEM JANE TE LUTUR TE HAPIN NR.LLOGARIE PRANE BANKES CREDINS DHE TA DERGOJNE ME EMAIL NE ADRESEN: financa@fdut.edu.al, BRENDA DATES 02.02.2021.

Memorie, Dialog për të shkuarën dhe të Drejtat e Njeriut në Shqipëri para dhe gjatë 90-ies.
31/01/2021
MBI MËNYRËN E ZHVILLIMIT TË PROVIMEVE TË SEMESTRIT TË PARË NË UNIVERSITETIN E TIRANËS
01/02/2021
STUDENTET E MEPOSHTEM JANE TE LUTUR TE HAPIN NR.LLOGARIE PRANE BANKES CREDINS DHE TA DERGOJNE ME EMAIL NE ADRESEN: financa@fdut.edu.al, BRENDA DATES 02.02.2021.
NR EMER MBIEMER
1 Saudina Kokaj
2 Klevisa Allidri
3 Endrijeta Rrushi
4 Vjola Vokshi
5 Emanuela Marku
6 Megi Gjoci
7 Klarisa Duka
8 Rina Lika
9 Loreta Vukaj
10 Erisa Allmeta
11 Aned Peqini
12 Enrik Pecnikaj
13 Arlinda Elezaj
14 Ester Toro
15 Arba Bajrami