27/02/2021

Thirrje për profesionistë të rinj

Akademia Suedeze për Profesionistët e Rinj (SAYP) ka hapur thirrjen për të aplikuar në një program trajnimi të zhvilluar për të ndërtuar rrjete, njohuri dhe praktika […]
26/02/2021

Thirrje Erasmus+

25/02/2021

STUDENTET E MEPOSHTEM JANE TE LUTUR TE PARAQESIN NR. E LLOGARISE BANKARE , PRANE BANKES CREDINS, BRENDA DATES 26.02.2021. EMAIL :financa@fdut.edu.al

BLERINA LUGJA KLARISA DUKA LORETA VUKAJ ERISA ALLMETA ARBA BAJRAMI DANIELA DUDI
25/02/2021

Thirrje Erasmus+

Kliko ketu -> THIRRJA Poitiers