STUDENTET E MEPOSHTEM JANE TE LUTUR TE HAPIN NR E LLOGARIE PRANE BANKES CREDINS DHE TA DERGOJNE ME EMAIL NE ADRESEN: financa@fdut.edu.al

Thirrje Erasmus+ për studentët në Universitetin Pisa, Itali
28/01/2021
Thirrje Erasmus+ për studentët
29/01/2021
STUDENTET E MEPOSHTEM JANE TE LUTUR TE HAPIN NR E LLOGARIE PRANE BANKES CREDINS DHE TA DERGOJNE ME EMAIL NE ADRESEN: financa@fdut.edu.al
NR EMER MBIEMER
1 Saudina Kokaj
2 Klevisa Allidri
3 Endrijeta Rrushi
4 Vjola Vokshi
5 Emanuela Marku
6 ROMINA GJINI
7 Megi Gjoci
8 Klarisa Duka
9 Rina Lika
10 Loreta Vukaj
11 Erisa Allmeta
12 Aned Peqini
13 Enrik Pecnikaj
14 Arlinda Elezaj
15 Ester Toro
16 Arba Bajrami