STUDENTET E MEPOSHTEM JANE TE LUTUR TE HAPIN NR.LLOGARIE PRANE BANKES CREDINS DHE TA DEPOZITOJNE PRANE ZYRES SE FINANCES OSE TA DERGOJNE TE SCANUAR/FOTOGRAFUAR NE EMAIL : financa@fdut.edu.al AFATI BRENDA DATES 29.01.2021

Për kriteret e pranimit Vendim Nr.3, Date 12.01.2021 dhe Vendim Nr.4, Date 12.01.2021
27/01/2021
Thirrje Erasmus+ për studentët në Universitetin Pisa, Itali
28/01/2021
STUDENTET E MEPOSHTEM JANE TE LUTUR TE HAPIN NR.LLOGARIE PRANE BANKES CREDINS DHE TA DEPOZITOJNE PRANE ZYRES SE FINANCES OSE TA DERGOJNE TE SCANUAR/FOTOGRAFUAR NE EMAIL : financa@fdut.edu.al AFATI BRENDA DATES 29.01.2021
NR EMER MBIEMER
1 MEGI GJOCI
2 LORETA VUKAJ
3 PAMELA GORA
4 ERISA ALLMETA
5 ANED PEQINI
6 NEREDA HASANI
7 ENRIK PECNIKAJ
8 ARLINDA ELEZAJ
9 ESTER TORO
10 ARBA BAJRAMI
11 MEI KURTI
12 SENADA ALIU
13 ROMINA GJINI
14 KLEA ALMADHI
15 Martine Kola
16 Alketa Hysa
17 Saudina Kokaj
18 Klevisa Allidri
19 Endrijeta Rrushi
20 Shyqyrie Lila
21 Anxhela Alimani
22 Vjola Vokshi
23 Emanuela Marku