– KËRKESË / ANKESË – ZYRA PËRGJEGJËSE

Njoftim
January 21, 2021
Libraria digjitale JSTOR në FDUT
January 21, 2021
 – KËRKESË / ANKESË – ZYRA PËRGJEGJËSE

Shkarko këtu Formularin ->   KËRKESË / ANKESË

  • Të gjithë të interesuarit që kanë Kërkesa \ Ankesa, duhet të shkarkojnë formularin përkatës  dhe ta plotësojnë atë (Formulari nuk pranohet i plotësuar me shkrim dore).

  • Formulari plotësohet në 2 kopje (Një e dorëzon tek zyra përkatëse dhe një e merr të sigluar)

  • Paraqitja e tyre  do të bëhet sipas hierarkisë së strukturës dhe në përputhje me problematikën.

Zyra

Emër  Mbiemër

Orari

Dita

Dekan

Prof. Dr. Sokol Mëngjesi

08:30 – 10:00

E Martë

Zv/Dekan

Prof. As. Ilir Rusi

08:30 – 10:00

E Martë

Zv/Dekan

Dr. Ejona Bardhi

08:30 – 10:00

E Martë

Zv/Dekan

Dr. Armela Kromici

08:30 – 10:00

E Martë

Departamenti Publik

Prof. As. Kristinka Jançe

09:00 – 10:30

E Mërkur

Departamenti Civil

Prof. Dr. Nada Dollani

08:30 – 10:00

E Martë

Departamenti Penal

Prof. As. Dorina Hoxha

08:30 – 10:00

E Martë

Administrator

Manjola Kryemadhi

08:30 – 10:00

E Hënë – E Premte

Zyra

Orari

Dita

Financa

11:00 – 14:00

E Hënë – E Premte

Sekretaria

10:00 – 14:00

E Hënë – E Premte