Memorie, Dialog për të shkuarën dhe të Drejtat e Njeriut në Shqipëri para dhe gjatë 90-ies.

Libri, i botuar në kuadër të projektit HR, u zbatua nga ISP në bashkëpunim me Ambasadën Çeke në Tiranë. Link: ISP ALBANIA ( Instituti i Studimeve Politike ) Link:  Embassy of the Czech Republic in Tirana  

Global UGrad Program

Programi Global UGrad ofron bursë për një semestër të studimeve akademike në një kolegj ose universitet amerikan, por që nuk përfundon me diplomim, për të rinj nga grupe të ndryshme, studentë me potencial në lidership. Global UGRAD është një program i Byrosë së Çështjeve Arsimore dhe Kulturore të Departamentit të Shtetit të Shteteve të Bashkuara dhe […]

STUDENTET E MEPOSHTEM JANE TE LUTUR TE HAPIN NR E LLOGARIE PRANE BANKES CREDINS DHE TA DERGOJNE ME EMAIL NE ADRESEN: financa@fdut.edu.al

NR EMER MBIEMER 1 Saudina Kokaj 2 Klevisa Allidri 3 Endrijeta Rrushi 4 Vjola Vokshi 5 Emanuela Marku 6 ROMINA GJINI 7 Megi Gjoci 8 Klarisa Duka 9 Rina Lika 10 Loreta Vukaj 11 Erisa Allmeta 12 Aned Peqini 13 Enrik Pecnikaj 14 Arlinda Elezaj 15 Ester Toro 16 Arba Bajrami

STUDENTET E MEPOSHTEM JANE TE LUTUR TE HAPIN NR.LLOGARIE PRANE BANKES CREDINS DHE TA DEPOZITOJNE PRANE ZYRES SE FINANCES OSE TA DERGOJNE TE SCANUAR/FOTOGRAFUAR NE EMAIL : financa@fdut.edu.al AFATI BRENDA DATES 29.01.2021

NR EMER MBIEMER 1 MEGI GJOCI 2 LORETA VUKAJ 3 PAMELA GORA 4 ERISA ALLMETA 5 ANED PEQINI 6 NEREDA HASANI 7 ENRIK PECNIKAJ 8 ARLINDA ELEZAJ 9 ESTER TORO 10 ARBA BAJRAMI 11 MEI KURTI 12 SENADA ALIU 13 ROMINA GJINI 14 KLEA ALMADHI 15 Martine Kola 16 Alketa Hysa 17 Saudina Kokaj 18 […]

LISTA EMERORE E STUDENTEVE TE PROGRAMIT TE INTEGRUAR , TE CILET PERFITOJNE PERGJYSMIM NGA TARIFA E SHKOLLIMIT PER VITIN AKADEMIK 2020-2021.

STUDENTET E MEPOSHTEM PAGUAJNE TARIFE SHKOLLIMI NE VLEREN 20.000 LEKE PER VITIN AKADEMIK 2020-2021 Nr. Emër Mbiemër Viti 1 ALESIA GAÇE 2 2 ALESIA TASHI 2 3 EMA MULLAJ 2 4 GABRIELA SHULLAZI 2 5 GREJS TROCI 2 6 ISELA ÇINA 2 7 KLEA HYSENI 2 8 LAURENT XHEMALÇE 2 9 LUIZA HOXHA 2 10 […]

Hapjen e thirrjes per bursat e studimit ne USA te mundesuar nga AADF ne kuader te programit MIP per te interesuarit ne Fakultetin e Drejtesise.

Kliko te linku -> https://mip-aadf.org/master/master-apply-now/?fbclid=IwAR12VC6xmDI34jNtdxdMKYKQketXKYtSDWsfjt9w7n75W-ffTuMWloO1kHw