RIKUJTESË! NESËR DATË 11.12.2020, ORA 17:00, ËSHTË AFATI I FUNDIT I REGJISTRIMIT TË STUDENTËVE QË JANË SHPALLUR FITUES NË PROGRAMIN “MASTER I SHKENCAVE” DHE “MASTER PROFESIONAL” NE FAKULTETIN E DREJTESISE, UNIVERSITETI I TIRANES.

Përcjellje Informacioni
10/12/2020
Train 2 EN4CE Project is being funded by the European Union’s Justice Programme (2014-2020)
12/12/2020
RIKUJTESË! NESËR DATË 11.12.2020, ORA 17:00, ËSHTË AFATI I FUNDIT I REGJISTRIMIT TË STUDENTËVE QË JANË SHPALLUR FITUES NË PROGRAMIN “MASTER I SHKENCAVE” DHE “MASTER PROFESIONAL” NE FAKULTETIN E DREJTESISE, UNIVERSITETI I TIRANES.

JU RIKUJTOJMË SE STUDENTET QË JANË REGJISTRUAR VETËM TE LINKU ONLINE DUHET DHE TË PARAQITEN PËR TË PËRFUNDUAR REGJISTRIMIN PRANE FAKULTETIT QË TË BËJNË PLOTËSIMIN E FORMULARIT.