STUDENTET ME MESATARE 9-10 NE CIKLIN BACHELOR & MASTER NUK KRYEJNE ASNJE VEPRIM. LISTA E PERFITUESVE PUBLIKOHET  NE WEBSITE E FDUT
23/11/2020
Renditja e aplikantëve të cilët kanë bërë kërkesë më datë 27 – 28 Tetor 2020, Raundi 5,Faza 2, Datë 25.11.2020 deri 27.11.2020
25/11/2020
NJOFTIM

STUDENTET E MEPOSHTEM DUHET TE PARAQITEN  PRANE ZYRES SE FINANCES PER PLOTESIMIN E MANGESIVE NE DOKUMENTACIONIN E DOREZUAR PER PERFITIMIN E BURSES FINANCIARE DHE PERJASHTIMIN NGA TARIFA E SHKOLLIMIT:

FATRINA SHATRI

PAULIN OLAJ