Ankete mbi aktivitetet online

Renditja e aplikantëve të cilët kanë bërë kërkesë më datë 27 – 28 Tetor 2020, Raundi 5, Datë 20.11.2020 deri 23.11.2020
19/11/2020
STUDENTET ME MESATARE 9-10 NE CIKLIN BACHELOR & MASTER NUK KRYEJNE ASNJE VEPRIM. LISTA E PERFITUESVE PUBLIKOHET  NE WEBSITE E FDUT
23/11/2020
Ankete mbi aktivitetet online

Duke marre shkas nga situata qe po kalojme me pandemine, dhe nevojes per organizimin e pjeses me te madhe te aktiviteteve online, Prezenca e OSBE-se ne Shqiperi ka ndermarre zhvillimin e nje anketimi mbi aktivitetet online, aksesin dhe menyren si ndihen pjesemarresit ne keto aktivitete. Informacioni i marre nga anketimi do na ndihmoje ne punen tone per t’i planifikuar aktivitetet e ardhshme ne menyre sa me te efektshme.

Anketa eshte anonime dhe plotesimi i saj nuk zgjat me shume se tre minuta. Nje person mund ta plotesoje anketen vetem nje here, ajo do jete e hapur deri me date 27 nentor 2020.

Me poshte eshte linku.

 https://www.surveymonkey.com/r/anketeperaktivitetetonline