VENDIM Nr.10 datë 24.07.2020

UDHËZIM PËR VOTUESIT (STUDENT DHE PERSONEL AKADEMIK)
July 27, 2020
VENDIM Nr. 11 datë 29.07.2020
July 29, 2020
VENDIM Nr.10 datë 24.07.2020