UDHËZIM PËR VOTUESIT (STUDENT DHE PERSONEL AKADEMIK)

NJOFTIM
July 26, 2020
VENDIM Nr.10 datë 24.07.2020
July 28, 2020
UDHËZIM PËR VOTUESIT (STUDENT DHE PERSONEL AKADEMIK)