NJOFTIM

Duke marre shkak nga nje informacion i pavertete, i perhapur sot nepermjet Facebook, njoftojme se provimi i dates 27.07.2020 dhe te tjerat ne vijim, do te zhvillohen ashtu sikurse jane zhvilluar deri me tani, duke respektuar dhe zbatuar rregullat e percaktuara nga Urdhrat e Ministres se Arsimit,Shendetsise dhe Vendimit te Dekanatit te FDUT. Ne lidhje […]

Studente me problematikat e NIM

Edlira Nafis Zyfi PROG II / Rezulton ne Marin barleti ” Marketing dhe Menaxhim Operacionesh”, MP-KP 2014-2015. Lutemi percillni fotokopje diplome ose vertetim cregjistrimi nga ky cikel. Jane percjelle vetem diplomat nga UET. Kujtim Bashkim Topuzi Nga dokumentacioni I percjelle per studentin, rezulton se eshte regjistruar ne program te dyte me nje diplome te ciklit […]

Platforma Prof. Dr. Kozeta Sevrani

Të nderuar kolegë të Universitetit të Tiranës, Duke e konsideruar Universitetin e Tiranës institucionin elitar të krijimit dhe ofrimit të dijeve, promovimit të vlerave dhe përqafimit të ideve inovative, vendosa të kandidoj për pozicionin e Rektorit të UT-së, me qëllimin, vizionin dhe bindjen për ta zhvilluar dhe forcuar më tej rolin dhe misionin që ky […]

Platforma Prof. Dr. Artan Hoxha

Të nderuar kolegë dhe miq, Është kënaqësi dhe përgjegjësi e madhe për mua të prezantohem si kandidat për Rektor i Universitetit të Tiranës. Ky vendim ka ardhur si rezultat i një procesi të gjatë reflektimi, me dëshirën dhe vullnetin për të kontribuar në realizimin e misionit të arsimit të lartë dhe rikthimin e UT-së në […]