LISTA EMERORE E STUDENTEVE TE CIKLIT BACHELOR , TE CILET PERFITOJNE PERJASHTIM TE TARIFES SE SHKOLLIMIT NGA KATEGORITE DHE LISTA EMERORE E STUDENTEVE TE CIKLIT MASTER TE CILET PERFITOJNE PERGJYSMIM TE TARIFES SE SHKOLLIMIT NGA KATEGORITE PER VITIN AKADEMIK 2019-2020.

MANDATET E TARIFAVE TE SHKOLLIMIT JANE NE WEBSITE : WWW.FDUT.EDU.AL PAGESA KRYHET NE BANKE/POSTE DHE KOPJA E PAGESES DOREZOHET NE ZYREN E FINANCES. AFATI PER KRYERJEN E PAGESES PER VITIN 3 (BACHELOR) DHE VITIN E 2 (MASTER SHKENCOR,MASTER PROFESIONAL, BUSINESS LAW)ESHTE DERI NE DATEN 25.07.2020, PER VITET E TJERA TE CIKLIT BACHELOR DHE MASTER AFATI […]

Datat e Provimeve të programeve Master për sezonin e verës

. Kliko ketu -> Datat e Provimeve Master Shkencor dhe Profesional .

Problematikat me numrat e NIM master 2019-2020

Cikli i studimit Programi i studimit Emri Atesia Mbiemri Viti Akademik Shenim  Shenim Msc – KP Drejtësi penale BERSMIR MARK GURI 2019-2020 Rezulton I regjistruar ne UT ” Psikologji shkollore “, Msc-KP, 2011-2012. Lutemi percillni vertetim cregjistrimi ose fotokopje diplome nga ky cikel. KUOTE E VECANTE Msc – KP Drejtësi civile SHYQYRI ISMAIL TOLA 2019-2020 […]