Mesazh i Dekanit te Fakultetit te Drejtesise, Prof.Dr.Artan Hoxha

Në bazë të vendimit të Rektoratit të UT-së, Nr. 1, datë 09.03.2020 njoftohen te gjithë studentët e Fakultetit të Drejtësisë të UT, të cilët kanë provime për të dhënë në perjudhën 10 mars deri në 20 mars 2020, nuk do ti zhvillojnë ato në këtë perjudhë.
09/03/2020
Njoftim për studentët
23/03/2020
Mesazh i Dekanit te Fakultetit te Drejtesise, Prof.Dr.Artan Hoxha

Pershendetje te dashur studente te Fakultetit te Drejtesise te UT.

Uroj qe te jeni te gjithe mire, vete dhe familjet tuaja.

Ju lutem evitoni levizjet per te ndikuar sa me pozitivisht qe ta kalojme kete situate pa probleme dhe me sukses.

Duke qene se kjo situate e krijuar  duket se do vazhdoje akoma per nje kohe te paparashikuar, ju njoftojme se programi mesimor per aq sa do jete e mundur do te zhvillohet  ne platformat e komunikimit online, per te cilat ju do te njoftoheni ne vazhdimesi nga ana jone.

Duke ju uruar edhe njehere kalimin e kesaj situate pa pasoja per ju dhe familjet tuaja, 

Dekani

Artan Hoxha