NJOFTIM

Njoftohen studentet e Fakultetit te Drejtesise te UT te programit te studimit Master Viti i Pare, se provimet te cilat nuk u zhvilluan ne Muajin Mars 2020 per shkak te masave te mara per Covid-19, do te zhvillohen ne nje periudhe te mevonshme, per te cilen ju do te njoftoheni. Sa me pozitivisht kjo situate […]

ORARI PËR PROGRAMIN E STUDIMIT MASTER VITI I,SIMESTRI II

MASTER SHKENCOR CIVIL VITI I, SIMESTRI II E HËNË              LËNDË ME ZGJEDHJE E MARTË           E DREJTË KONTRAKTORE E AVANCUAR E MËRKURË     E DREJTË BIZNESI E ENJTE             ZGJIDHJE ALTERNATIVE E MOSMARRËVESHJEVE   MASTER SHKENCOR PENAL VITI I, SIMESTRI II E HENË              E DREJTË PENALE E AVANCUAR II E MARTË            JURIDIKSIONET PENALE NDËRKOMBËTARE &                               TË […]

Mesazh i Dekanit te Fakultetit te Drejtesise, Prof.Dr.Artan Hoxha

Pershendetje te dashur studente te Fakultetit te Drejtesise te UT. Uroj qe te jeni te gjithe mire, vete dhe familjet tuaja. Ju lutem evitoni levizjet per te ndikuar sa me pozitivisht qe ta kalojme kete situate pa probleme dhe me sukses. Duke qene se kjo situate e krijuar  duket se do vazhdoje akoma per nje […]

Në bazë të vendimit të Rektoratit të UT-së, Nr. 1, datë 09.03.2020 njoftohen te gjithë studentët e Fakultetit të Drejtësisë të UT, të cilët kanë provime për të dhënë në perjudhën 10 mars deri në 20 mars 2020, nuk do ti zhvillojnë ato në këtë perjudhë.

Gjithashtu studentët që ndjekin praktikat mësimore pranë institucioneve të ndryshme do ti ndërpresin ato nga data 10 mars e në vazhdim. Njoftimi mbi datat e zhvillimit të këtyre provimeve të pa dhëna dhe rifillimi i praktikave mësimore  do ju komunikohet në ditët në vazhdim.

Zbatimi i reformës në lidhje me arsimin juridik, edukimin ligjor dhe ndihmën juridike

Fakulteti i Drejtësisë organizoi Tryezën me temë ‘Zbatimi i reformës në lidhje me arsimin juridik, edukimin ligjor dhe ndihmën juridike’, ku u prezantuan gjetjet dhe konkluzionet e studimit të realizuar nga pedagogë dhe studentë të FDUT. Takimi shërbeu si një forum i hapur diskutimi midis përfaqësuesve nga Parlamenti, Ministria e Drejtësisë, Ministria e Arsimit, Gjykata […]