APLIKANTËT FITUESIT NË PROGRAMIN E CIKLIT TË DYTË TË STUDIMIT PËR VITIN AKADEMIK 2019 – 2020, MASTER SHKENCOR DHE PROFESIONAL

Njoftohen studentët e mëposhtëm se mund të pajisen me kartën e studentit.
07/02/2020
STUDENTET E MEPOSHTEM DUHET TE PARAQESIN DOKUMENTACIONIN ,PER PERJASHTIMIN/PERGJYSMIMIN E TARIFES SE SHKOLLIMIT.
10/02/2020
APLIKANTËT FITUESIT NË PROGRAMIN E CIKLIT TË DYTË TË STUDIMIT PËR VITIN AKADEMIK 2019 – 2020, MASTER SHKENCOR DHE PROFESIONAL

~ KLIKO NË RUBRIKAT E MËPOSHTME

 

REGJISTRIMI I KANDIDATËVE NË PROGRAMET E STUDIMIT KU JANË SHPALLUR FITUES DO TË REALIZOHET NË SALLËN 104 TË FDUT

NË DITËN E MËPOSHTME :

 

  • E MËRKURË DATË 12.02.2020 ORA 08:00 – 16:00

 

APLIKANTET TË CILËT NUK GJEJNË TË DHENAT E TYRE NË LISTAT E PUBLIKUARA REZULTOJNË JO FITUES.

SUKSESE!