Ngritja dhe Funksionimi i Organeve të Drejtësisë

Fakulteti i Drejtësisë organizoi Tryezën me temë ‘Ngritja dhe Funksionimi i Organeve të Drejtësisë’, ku u prezantuan gjetjet dhe konkluzionet e monitorimit të ecurisë së reformës në drejtësi. Takimi shërbeu si një forum i hapur diskutimi midis përfaqësuesve të organeve të drejtësisë, institucioneve shtetërore dhe strukturave te tjera, studiuesve, pedagogëve dhe studentëve të drejtësisë. Aktiviteti […]

STUDENTET E MEPOSHTEM DUHET TE PARAQESIN DOKUMENTACIONIN ,PER PERJASHTIMIN/PERGJYSMIMIN E TARIFES SE SHKOLLIMIT.

NR EMER ATESI MBIEMER 1 DAVIDA DAJLAN AGALLIU 2 ENXHI XHEMAL ZHURI 3 INA MISLLI ÇELOALIAJ 4 IRINI FATMIR YMETI 5 LAUDJA GAZMEND MUKAJ 6 MERITA LUTFI LEKA(HALILI)

APLIKANTËT FITUESIT NË PROGRAMIN E CIKLIT TË DYTË TË STUDIMIT PËR VITIN AKADEMIK 2019 – 2020, MASTER SHKENCOR DHE PROFESIONAL

~ KLIKO NË RUBRIKAT E MËPOSHTME MASTER SHKENCOR PENAL MASTER PROFESIONAL PENAL   REGJISTRIMI I KANDIDATËVE NË PROGRAMET E STUDIMIT KU JANË SHPALLUR FITUES DO TË REALIZOHET NË SALLËN 104 TË FDUT NË DITËN E MËPOSHTME :   E MËRKURË DATË 12.02.2020 ORA 08:00 – 16:00   APLIKANTET TË CILËT NUK GJEJNË TË DHENAT E […]

Njoftohen studentët e mëposhtëm se mund të pajisen me kartën e studentit.

Nr. Emri Atesia Mbiemri 1 KRISTJANA LEKë BUSHGJOKAJ 2 EDUART ARBEN PJETëRNIKAJ 3 ARSELINDA ARBEN BRAHAJ 4 MARKELJAN KOL JUBANI 5 ARDISA SHYQYRI REXHAJ 6 FLORE NAIM GëRBOLLI 7 ERIDONA TASIM MUJA 8 ANDRIN ADEM ZENELAJ 9 AIDA SOKOL GASHI 10 JETLINDA SALAMET ADEMAJ 11 MIKELA GENCI MUSAKU 12 KEJSI KLODIAN KROJ 13 REDI PETRIT […]

THIRRJE PER APLIKIME PER PROGRAME STUDIMI ERASMUS+ NE UNIVERSITETIN E POITIERS FRANCE

E Hapur per Studente qe ne vjeshte 2020 nisin: – Vitin e Trete Bachelor Programi 3 vjecar. – Vitin e Pare Master Shkencor Programi 3+2. Ne kuader te Programit ERASMUS+ KA107 ndermjet Universitetit te Poitiers France dhe Fakulteti te Drejtesise se UT hapet thirrja per aplikime per studime nje semestrore (30 kredite) ose nje vjecare […]

LISTA SHTESE E STUDENTEVE TE CILET PERFITOJNE BURSE FINANCIARE PER VITIN AKADEMIK 2019-2020. STUDENTET E MEPOSHTEM DUHET TE HAPIN NR.LLOGARIE PRANE BANKES CREDINS DHE TA PARAQESIN PRANE ZYRES SE FINANCES.

Lista shtesë e studentëve që trajtohen me burse financiare  për vitin akademik 2019-2020 BACHELOR Nr. Emër Mbiemër Dega Viti 1 Oksana Alla Bachelor 3 2 Jetlinda Ademaj Bachelor 1 3 Stiljano Zenelaj Bachelor 1 4 Servete Çeka Bachelor 3 5 Mario Guri Bachelor 2 6 Ferit Spahiu Bachelor 2 7 Mariza Sharka Bachelor 1 8 […]