APLIKANTËT FITUESIT NË PROGRAMIN E CIKLIT TË DYTË TË STUDIMIT PËR VITIN AKADEMIK 2019 – 2020, MASTER SHKENCOR.

~ KLIKO NË RUBRIKAT E MËPOSHTME MASTER SHKENCOR CIVIL MASTER SHKENCOR CIVIL, DEGA E DYTE MASTER SHKENCOR PENAL MASTER SHKENCOR PUBLIK REGJISTRIMI I KANDIDATËVE NË PROGRAMET E STUDIMIT KU JANË SHPALLUR FITUES DO TË REALIZOHET NË SALLËN 104 TË FDUT. NË DITËT E MËPOSHTME :   E ENJTE DATË 23.01.2020 ORA 08:00 – 16:00 E […]

Thirrje per botim ne Revisten SEE law Journal

. 8 a Guidlines_for_authors_SEELJ_JM new_8 8 Call for Papers SEE LJ 2020 .

NJOFTIM PËR REGJISTRIMIN E DATAVE TË PROVIMEVE, SEZONI I DIMRIT

NJOFTOJMË STUDENTËT E PROGRAMIT TË STUDIMIT TË CIKLIT TË PARË BACHELOR ME KOHË TË PLOTË DHE TË PJESSHME & PROGRAMIN E STUDIMIT TË CIKLIT TË DYTË MASTER SHKENCOR DHE MASTER PROFESIONAL SE REGJISTRIMET E PROVIMEVE TË MBARTURA PËR SEZONIN E SHKURTIT 2020 DO TË KRYHEN NË ZYRËN E SEKRETARISË MËSIMORE NË DATAT 15 JANAR – […]

Datat e provimeve te programit te studimit te Integruar te ciklit te dyte, Datat e provimeve te programit te studimit Bachelor dhe Datat te programit te studimit te ciklit te dyte Master Shkencor dhe Profesional.

.   KLIKO KETU-> DATAT E PROVIMEVE TE PROGRAMIT TE STUDIMIT TE INTEGRUAR TE CIKLIT TE DYTE DHE BACHELOR KLIKO KETU -> DATAT E PROVIMEVE TE PROGRAMIT TE STUDIMIT TE CIKLIT TE DYTE MASTER SHKENCOR DHE PROFESIONAL . . Datat e provimeve te ndryshuara te programit te studimit Bachelor sistemi me kohe te plote viti III

Maltepe University International Student Congress’20/IHSSSC2020

As the Faculty of Humanities and Social Sciences at Maltepe University, we are proud to announce and invite you for the 8th Annual International Humanities and Social Sciences Student Congress (IHSSSC) organized by Maltepe University. The conference will take place in Istanbul, Turkey between April 02-03, 2020. We would appreciate if you could please circulate the invitation within your […]