31/01/2020

Për ndryshim në Vendimin nr. 200 datë 20.11.2019 të Rektorit të UT

VENDIM Nr. 21, datë 29.01.2020 .
31/01/2020

Hapet Thirrja për Bursa për Studentët në Hollandë të Programit Erasmus +

Njoftim Bursa Erasmus+ Hollandë
31/01/2020

Hapet Thirrja për Bursa për Studentët në Itali të Programit Erasmus +

Njoftim Bursa Erasmus+ Itali
29/01/2020

APLIKANTËT FITUESIT NË PROGRAMIN E CIKLIT TË DYTË TË STUDIMIT PËR VITIN AKADEMIK 2019 – 2020, MASTER SHKENCOR DHE PROFESIONAL

~ KLIKO NË RUBRIKAT E MËPOSHTME MASTER SHKENCOR CIVIL MASTER SHKENCOR PENAL MASTER SHKENCOR PUBLIK MASTER PROFESIONAL PUBLIK MASTER PROFESIONAL EU BUSINESS LAW MASTER PROFESIONAL EU […]