APLIKANTËT E REGJISTRUAR SI FITUES NË PROGRAMET E CIKLIT TË DYTË MASTER NË DATAT 10,11,12 DHJETOR 2019, NË PROGRAMET SI MË POSHTË.

MASTER SHKENCOR PENAL MASTER SHKENCOR PUBLIK MASTER PROFESIONAL CIVIL MASTER PROFESIONAL PENAL MASTER PROFESIONAL PUBLIK MASTER PROFESIONAL PUBLIK, TROJE MASTER PROFESIONAL EU BUSINESS LAW

EKIPI I FAKULTETIT TË DREJTËSISË, UNIVERSITETI I TIRANËS KUALIFIKOHET NË RAUNDET FINALE TË KONKURSIT “MONROE E. PRICE MEDIA LAW MOOT COURT COMPETITION 2019 – 2020”

Pas gjashtë muajsh përgatitjeje dhe tre ditësh intensive konkurrimi në raundet rajonale organizuar në Universitetin Eötvös Loránd, Budapest, Hungari, ekipi i Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, nën drejtimin e Prof. Asoc. Dr. Oriona Muçollari dhe e përbërë nga studentët Agred Tafaj, Luizita Voda, Marash Logu, Albi Mato, Gladiola Ago dhe Joan Leka, ia doli […]

UT dhuron 5 mln Lekë për të prekurit nga tërmeti, dekanët: Të jemi bashkë më shumë se kurrë.

Sot u mbajt Konferenca per shtyp e perbashket e 4 Dekaneve te Fakulteteve te UT dhe e studentit Senator per sqarimet mbi situaten mbas termetit te 26 Nentorit 2019.

GRUPET E VITIT TE PARE MASTER SHKENCOR DHE PROFESIONAL

MASTER SHKENCOR CIVIL MASTER SHKENCOR PENAL MASTER SHKENCOR PUBLIK MASTER PROFESIONAL CIVIL MASTER PROFESIONAL PENAL MASTER PROFESIONAL PUBLIK MASTER PROFESIONAL EU BUSINESS LAW

APLIKANTËT FITUESIT NË PROGRAMIN E CIKLIT TË DYTË TË STUDIMIT PËR VITIN AKADEMIK 2019 – 2020, MASTER SHKENCOR DHE MASTER PROFESIONAL, PËR SHKAK TË KUOTAVE TË PA PLOTËSUARA NË REGJISTRIMET E PERIUDHES 21 – 25 NENTOR 2019.

~ KLIKO NË RUBRIKAT E MËPOSHTME -> MASTER SHKENCOR PENAL -> MASTER SHKENCOR PUBLIK -> MASTER PROFESIONAL CIVIL -> MASTER PROFESIONAL PENAL -> MASTER PROFESIONAL PUBLIK -> MASTER PROFESIONAL PUBLIK TROJET -> MASTER PROFESIONAL EU BUSINESS LAW REGJISTRIMI I KANDIDATËVE NË PROGRAMET E STUDIMIT KU JANË SHPALLUR FITUES DO TË KRYHET NË SALLËN 104 TË […]

NJOFTIM

NJOFTOHEN STUDENTËT E FAKULTETIT TË DREJTËSISË TË UNIVERSITETIT TË TIRANËS SE PROCESI MËSIMOR DO TË RIFILLOJË DITËN E MARTË , DATË 10.12.2019, NË PROGRAMIN E INTEGRUAR TË CIKLIT TË DYTË “MASTER I SHKENCAVE NË DREJTËSI” ( PROGRAMI 5-VJEÇAR) VITI I PARË, BACHELOR VITI I DYTË DHE I TRETË, MASTER SHKENCOR VITI PARË DHE  I DYTË […]