STUDENET KRISTI PJETERNIKAJ DHE FRIKS DERVISHI JANE TE LUTUR TE PARAQESIN NE ZYREN E FINANCES NR.E LLOGARISE TE HAPUR NE BANKEN CREDINS, BRENDA DATES 23.12.2019.

NR EMER ATESI MBIEMER
1 KRISTI FATMIR PJETERNIKAJ
2 FRIKS ALLMAN DERVISHI
3 RIVALDO DURIM KASMI
4 KLAUDIA ALTIN MINO
5 ERIONA BAJRAM HOXHA

Leave A Comment