Njoftohen studentet e FDUT, Personeli Akademik, Ndihmes Akademik dhe Administrativ se per shkak te Termetit data 26 dhe 27 Nentor 2019 do te jene pushim.Zevendesimi i mesimit do te behet pergjate muajit dhjetor.

Leave A Comment