DUKE JU NJOFTUAR NË LIDHJE ME KARTAT E STUDENTIT, STUDENTËT E FAKULTETIT TË DREJTËSISË UT, TË CILËT AKOMA NUK JANË PAJISUR ME KARTË STUDENTI, POR QË KANË DHE NR. MATRIKILLIMI, MUND TË PARAQITEN NË ZYRËN E KARRIERËS, ORA 09:00 – 11:00, QË TË PAISEN ME PLOTËSOHEN ME KARTAT E STUDENTIT.

PËR MË SHUMË INFO KLIKO KETU -> www.kartaestudentit.al

Leave A Comment