NJOFTOHEN TË GJITHË STUDENTËT SE CEREMONIA E DIPLOMIMIT PËR STUDENTËT E PROGRAMIT BACHELOR DHE MASTER TË CILËT KANË PËRFUNDUAR STUDIMET NË VITIN AKADEMIK 2018 – 2019, CEREMONIA E DIPLOMIMIT DO TË BËHET TE PALLATI I KONGRESIT DITËN E MËRKUR DATË 13.11.2019.

NË ORËN 16:30 DUHET TË JENI BRËNDA TE SALLA E PALLATIT TË KONGRESIT.

HYRJA BËHET MBRAPA PALLATIT TË KONGRESIT.

(NGA QËNDRA COIN OSE NGA KRAHU I STADIUMIT QEMAL STAFA)

Leave A Comment