27/11/2019

Për miratimin e Rregullores për Zgjedhjet e Para të Këshillave të Studentëve në Universitetin e Tiranës

KLIKO KËTU -> LISTAT E STUDENTEVE NË BACHELOR VITI I PARË KLIKO KËTU -> LISTAT E STUDENTEVE NË BACHELOR VITI I DYTË KLIKO KËTU -> LISTAT […]
26/11/2019

ELSAlbania

ELSA Albania dhe Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës solidarizohen me të dëmtuarit dhe të prekurit nga tërmeti. Për t’iu gjendur pranë familjeve dhe personave në […]
26/11/2019

Per pezullimin e procesit mesimor

Njoftohen studentet e FDUT, Personeli Akademik, Ndihmes Akademik dhe Administrativ se per shkak te Termetit data 26 dhe 27 Nentor 2019 do te jene pushim.Zevendesimi i […]
25/11/2019

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Granadës në Spanjë.

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Granadës  në Spanjë. […]