Në raundin e katër të pranimeve të reja në “Programin e integruar të ciklit të dytë të studimeve në Drejtësi” rezultojnë 3 kuota të paplotësuara.

Janë shpallur fitues ne renditje vëndi 7, 8 dhe 9.

Regjistrimet do të bëhen në datën 30.10.2019, nga ora 08:00 deri 16:00

I lutemi aplikantëve të interesuar të ndjekin nga afër me kujdes procesin.

KOMISIONI

Leave A Comment