NJOFTOJME STUDENTET E VITIT TE TRETE TE PROGRAMIT BACHELOR, TE CILET KANE MBROJTUR TEMEN E DIPLOMES NE DEPARTAMENTET E SE DREJTES PUBLIKE DHE CIVILE NE DATEN 11 TETOR 2019 TE PARAQITEN NE FAKULTET PER TE TERHEQUR LISTEN E NOTAVE DHE PER TE KRYER APLIKIMIN NE PROGRAMET MASTER.

Leave A Comment