Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Matej Bel në Sllovaki.

Dokumentet duhen dorëzuar dorazi në Rektoratin e Universitetit të Tiranës, Drejtoria e Marrëdhënieve me Jashtë dhe Studentët, Sektori i Marrëdhënieve me Jashtë si dhe duhet të dërgohen të skanuara  në e-mailin:  iro@unitir.edu.al. Bashkëngjitur gjeni informacione të mëtejshme në lidhje me proçedurën e aplikimit dhe dokumentacionin e nevojshëm. KLIKO KETU -> Universitetin e Matej Bel në Sllovaki

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Granadës në Spanjë.

Dokumentet duhen dorëzuar dorazi në Rektoratin e Universitetit të Tiranës, Drejtoria e Marrëdhënieve me Jashtë dhe Studentët, Sektori i Marrëdhënieve me Jashtë si dhe duhet të dërgohen të skanuara  në e-mailin:  iro@unitir.edu.al. Bashkëngjitur gjeni informacione të mëtejshme në lidhje me proçedurën e aplikimit dhe dokumentacionin e nevojshëm. KLIKO KETU -> Universitetin e Granadës në Spanjë

PËR VAZHDIMIN E PROCESIT TË PRANIMEVE TË REJA NË PROGRAMIN E INTEGRUAR NË DREJTËSI

Në raundin e katër të pranimeve të reja në “Programin e integruar të ciklit të dytë të studimeve në Drejtësi” rezultojnë 3 kuota të paplotësuara. Janë shpallur fitues ne renditje vëndi 7, 8 dhe 9. Regjistrimet do të bëhen në datën 30.10.2019, nga ora 08:00 deri 16:00 I lutemi aplikantëve të interesuar të ndjekin nga […]

Erasmus + Study in Europe fair – 26 October 2019, Hotel Hilton Garden Inn, Tirana Albania

Drejtoria për Arsimin dhe Kulturën pranë Komisionit Evropian, në bashkëpunim me Delegacionin e BE-së në Tiranë dhe Zyrën Kombëtare të Erasmus plus organizojnë “Panairin e Studimit në Evropë”, më 26 Tetor 2019, në hotel Hilton Garden Inn, në Tiranë (nga ora 10:00 deri në 18:00). Në Panair do të jenë të pranishëm 26 ekspozues (Universitete dhe […]

NJOFTIM

NJOFTOJME STUDENTET E VITIT TE TRETE TE PROGRAMIT BACHELOR, TE CILET KANE MBROJTUR TEMEN E DIPLOMES NE DEPARTAMENTET E SE DREJTES PUBLIKE DHE CIVILE NE DATEN 11 TETOR 2019 TE PARAQITEN NE FAKULTET PER TE TERHEQUR LISTEN E NOTAVE DHE PER TE KRYER APLIKIMIN NE PROGRAMET MASTER.

NJOFTIM

PËR VAZHDIMIN E PROCESIT TË PRANIMEVE TË REJA NË PROGRAMIN E INTEGRUAR NË DREJTËSI Në përfundim të raudit të tretë të pranimeve të reja në “Programin e integruar të ciklit të dytë të studimeve në Drejtësi” rezultuan 6 kuota të paplotësuara. Të gjithë aplikantët e raundit të tretë që nuk patën mundësi të regjistrohen gjatë […]

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Matej Bel në Sllovaki.

Dokumentet duhen dorëzuar dorazi në Rektoratin e Universitetit të Tiranës, Drejtoria e Marrëdhënieve me Jashtë dhe Studentët, Sektori i Marrëdhënieve me Jashtë si dhe duhet të dërgohen të skanuara  në e-mailin:  iro@unitir.edu.al. Bashkëngjitur gjeni informacione të mëtejshme në lidhje me proçedurën e aplikimit dhe dokumentacionin e nevojshëm.