Diten e enjte, ora 11.00, ne auditorin 409, Komisioneri per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale dhe Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine organizojne nje takim informues me pedagoge, studente dhe stafin administrativ per njohjen dhe shfrytezimin e Portalit zyrtar “Pyetshtetin.al”.

KLIKO -> Posteri_Pyet_Shtetin

 

 

 

.

Leave A Comment