Ne lidhje me konkursin nderkombetar ne fushen e Media Law, organizuar nga Universiteti i Oxfordit, ku Fakulteti yne mori pjese vitin qe kaloi per here te pare, duke pasur nje paraqitje shume dinjitoze, hapim procesin e konkurimit per studentet e interesuar, te cilet duhet gjithashtu te jene njohes shume te mire te gjuhes angleze si dhe te drejtave te njeriut. Perzgjedhja do te behet diten e Premte, ora 10.00 te Klinika e Ligjit. 

https://www.facebook.com/1079538765428175/posts/2163999220315452?s=519306887&sfns=mo

Leave A Comment