Njoftohen studentët e Fakultetit të Drejtësisë UT, të programit të studimit Bachelor dhe Master, se mësimi i ditës së Hënë datë 03.06.2019 nuk do të zhvillohet  ( Do të jetë ditë Pushimi ) për shkak se dita e Martë është ditë Festive “Bajrami i Madh”

Mësimi i ditës së Hënë do të zëvëndësohet ditën e Shtunë datë 08.06.2019.

 

 

 

 

 

.

 

Leave A Comment