30/05/2019

NJOFTIM

Njoftohen studentët e Fakultetit të Drejtësisë UT, të programit të studimit Bachelor dhe Master, se mësimi i ditës së Hënë datë 03.06.2019 nuk do të zhvillohet […]
29/05/2019

DATAT E PROVIMEVE TË PROGRAMIT BACHELOR PËR SEZONIN E PARADIPLOMËS

KLIKO -> DATAT E PROVIMEVE TË SEZONIT TË PARADIPLOMËS PËR PROGRAMIN BACHELOR ME KOHË TË PLOTË – VITI III KLIKO ->  DATAT E PROVIMEVE TË SEZONIT TË […]
28/05/2019

THIRRJE PËR APLIKIME NGA STUDENTËT E FAKULTETIT TË DREJTËSISË

Gjatë muajit Qershor 2019-Korrik 2019, Departamenti i të Drejtës Civile, Fakulteti i Drejtësisë do të fillojë zbatimin e projektit “Përgjegjësia familjare dhe ndihma ligjore”.  Si pjesë […]
28/05/2019

THIRRJE PËR APLIKIME NGA STUDENTËT E FAKULTETIT TË DREJTËSISË

Gjatë muajit Qershor 2019-Korrik 2019, Departamenti i të Drejtës Civile, Fakulteti i Drejtësisë do të fillojë zbatimin e projektit “Aspekte Ligjore të Regjimit të Pasurive të […]