URDHËR I BRENDSHËM Nr.7 datë 24.04.2019

    KLIKO -> URDHËR I BRENDSHËM Nr.7 datë 24.04.2019.PDF

Tryezë bashkëbisedimi e Këshillit Kombëtar të Integrimit Europian në Fakultetin e Drejtësisë

Këshilli Kombëtar i Integrimit Europian, në bashkëpunim me Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, organizoi në datën 23.04.2019 një bashkëbisedim me studentë dhe pedagogë të këtij Fakulteti. Fokusi i bashkëbisedimit ishin reformat […]

VENDIM Nr. 226, datë 17.04.2019

KLIKO -> VENDIM Nr. 226, datë 17.04.2019           .

VENDIM Nr.4, datë 23.04.2019

KLIKO -> VENDIM Nr.4, datë 23.04.2019         .

FAKULTETI I DREJTËSISË (UT) MERR PJESË NË KONKURSIN NDËRKOMBËTAR TË UNIVERSITETIT TË OKSFORDIT (UK)

Ekipi i Fakultetit të Drejtësisë, nën drejtimin e Prof.Asoc. Oriona Muçollari dhe i përbërë nga studentët Albi Mato, Eugerta Muçi, Luizita Voda, Marash Logu, Silvana Rusi, Rei Kalaja, mori pjesë […]

NJOFTIM

Me vendim të Rektoratit datë 23.04.2019 dita e martë datë 30.04.2019 do të jetë pushim dhe do të zvëndësohet programi mësimor ditën e shtunë datë 04.05.2019. DEKANI       […]

NJOFTIM

    Departamenti i të Drejtës Civile njofton të gjithë pedagogët e interesuar që ditën e enjte, më 25.04.2019,  dhe ditën e premte, më 26.04.2019, ora 13:00, salla 402, do të mbahen […]

BASHKËBISEDIM NË FAKULTETIN E DREJTËSISË

Anëtarësimi në Bashkimin Evropian është një objektiv kombëtar dhe pikësynim strategjik për Republikën e Shqipërisë. Për arritjen e këtij objektivi madhor nevojitet angazhim maksimal dhe përpjekje të vazhdueshme në funksion […]