NJOFTOHEN STUDENTET TE CILET KANE DOREZUAR DOKUMENTACIONIN PER PERFITIMIN NGA TARIFA E SHKOLLIMIT NE CIKLIN BACHELOR DHE MASTER( PERJASHTIM OSE PERGJYSMIM), JANE MIRATUAR NGA BORDI I ADMINISTRIMIT I UT.

Leave A Comment