STUDENTET E MEPOSHTEM ( VITI I PARE BACHELOR ME KOHE TE PLOTE) JANE TE LUTUR TE HAPIN NR.LLOGARIE PRANE BANKES CREDINS DHE TA PARAQESIN PRANE ZYRES SE FINANCES, PER TE MUNDESUAR KALIMIN E BURSES FINANCIARE.

 

NR EMER ATESI MBIEMER
1 ANITA GEZIM DOÇI
2 TREJSI YLLI DEDJA
3 INES FATMIR ÇELA
4 TEUTA ALDO PATAJ
5 ALESSIA AGIM BLINISHTA
6 EGNIS GEJS SEJFULLAI
7 REI EDMOND HOXHA
8 ENI BEDRI CANI
9 ANDRIA ALEKSANDER MUÇKO
10 RIELSA ALEKS LICA
11 SARA ARJAN DURO
12 JORGO PETRAQ PAPADHOPULLI
13 ARSELDA RAMAZAN LLESHI
14 ALBA ZAIM BARDHI
15 ANI GENTJAN HARIZI
16 ARBIONA AGIM LALA
17 FATRINA RIFAT SHATRI
18 HALIL ILJAZ HASANBELLI
19 TREJSI TËRMET PEÇI
20 RAKELA AGRON DANAJ
21 ARGIL AVNI KOSTA
22 ELSA ASTRIT MALO

Leave A Comment