KLIKO -> E PREMTE – ORARI BACHELOR DHE MASTER 2018 – 2019

 

 

SHËNIM: Ju njoftojmë se dita e enjte dhe e premte e dates 6 dhe 7 dhejtor 2018  që është bërë pushim do të zëvëndesohen me ditën e shtunë datë 09.02.2019 dhe ditën e diel datë 10.02.2019.

ORARI DO PUBLIKOHET SE SHPEJTI.

Leave A Comment