Studentet e meposhtem duhet te hapin nr.llogarie prane bankes Credins dhe ta paraqesin ne zyren e Finances brenda dt.27.02.2019.

NR EMER MBIEMER 1 ANITA DOçI 2 TREJSI DEDJA 3 INES ÇELA 4 TEUTA PATAJ 5 EGNIS SEJFULLAI 6 REI HOXHA 7 ANDRIA MUÇKO 8 RIELSA LICA 9 SARA DURO 10 JORGO PAPADHOPULLI 11 ALBA BARDHI 12 HALIL HASANBELLI 13 ARGIL KOSTA 14 ELISA XHAFAJ 15 ZHULJANA NUHO 16 ANXHELA AHMETI 17 BLEONA BRAHIMAJ 18 […]

Master’s program in European and International Law at the Europa-Institut – Applications open for 2019/2020

Master’s program at the Europa-Institut – Applications for 2019/2020 welcome! The Europa-Institut at Saarland University is the second oldest institution of its kind in Europe. For more than six decades, the Europa-Institut educated young academics from all over the world in European and international law. Here you can access our flyer with the most important information […]

DATAT E PROVIMEVE MASTER SHKENCOR DHE PROFESIONAL.

      KLIKO -> DATAT E PROVIMEVE MASTER SHKENCOR DHE PROFESIONAL.     KLIKO -> DATAT E PROVIMEVE MASTER SHKENCOR PENAL VITI I DYTE, SEMESTRI I PARE           .

FATURA PER ARKETIM BACHELOR DHE MASTER

KLIKO -> FATURA PER ARKETIM – 2019           .

NJOFTIM

LISTA PERFUNDIMTARE E STUDENTEVE ME MESATARE TE PONDERUARA 9-10  SIPAS PROGRAMEVE TE STUDIMEVE BACHELOR DHE MASTER.STUDENTET E SISTEMIT  BACHELOR ME KOHE TE PLOTE , TE CILET NUK KANE HAPUR ENDE NR.LLOGARIE JANE TE TE LUTUR TE HAPIN NJE TE TILLE PRANE BANKES CREDINS DHE TA DOREZOJNE PRANE ZYRES SE FINANCES. VITI II Nr Emër Atësi […]

Struktura e vitit Akademik 2018 – 2019

KLIKO -> Struktura e vitit Akademik 2018 – 2019           .

NJOFTIM

STUDENTET E MEPOSHTEM ( VITI I PARE BACHELOR ME KOHE TE PLOTE) JANE TE LUTUR TE HAPIN NR.LLOGARIE PRANE BANKES CREDINS DHE TA PARAQESIN PRANE ZYRES SE FINANCES, PER TE MUNDESUAR KALIMIN E BURSES FINANCIARE.   NR EMER ATESI MBIEMER 1 ANITA GEZIM DOÇI 2 TREJSI YLLI DEDJA 3 INES FATMIR ÇELA 4 TEUTA ALDO […]