29/01/2019

NJOFTIM

Njoftohet i gjithë personeli akademik dhe studentët e ciklit të parë dhe të dytë të Fakultetit të Drejtësisë Universiteti i Tiranës, se  nesër në datë.30.01.2019, ora […]
24/01/2019

Thirrja për bursa

Hapet thirrja për bursa për trajnim për stafin e Universitetit të Tiranës në kuadër të Programit Erasmus +, në Universitetin e Grazit. Hapet thirrja për bursa […]
23/01/2019

NJOFTIM

AFATI PERFUNDIMTAR PER DOREZIMIN E DOKUMENTACIONIT PER PERFITIMIN NGA PERJASHTIMI/PERGJYSMIMI I TARIFES SE SHKOLLIMIT DHE PERFITIMIN E BURSES, ESHTE DATA 30.01.2019. DOKUMENTACIONI DOREZOHET PRANE ZYRES SE […]
22/01/2019

NJOFTIM

Kliko -> VENDIMI 10.01.2019 Kliko -> NJOFTIM DEKANATI 10.01.2019 Kliko -> NJOFTIM SENATI AKADEMIK 14.01.2019 Kliko -> DEKLARATË 18.01.2019