NJOFTIM

PËR SHKAK TË 5 KUOTAVE TË PA PLOTËSUARA NË MASTER PROFESIONAL PUBLIK DEGA E PARË DHE 5 KUOTAVE TË PA PLOTËSUARA NË MASTER PROFESIONAL EU BUSINESS LAW  DEGA E PARË, […]

STUDENTET E MEPOSHTEM JANE TE LUTUR TE PARAQESIN PRANE ZYRES SE FINANCES NE DATE 06.01.2020,NR.E LLOGARISE BANKARE TE HAPUR NE BANKEN CREDINS.GEZUAR FESTAT!

NR EMER MBIEMER 1 Klejdja Kukaj 2 Griselda Spahiu 3 Pranvera Gjura 4 Inerdesa Kashari 5 Dionis Durollari 6 Elisabeta Delia 7 Anxhela Deliu 8 ENEA BEQIRI 9 XHENSILA SHEHU […]

APLIKANTËT E REGJISTRUAR SI FITUES NË PROGRAMET E CIKLIT TË DYTË MASTER NË DATAT 18 – 19 DHJETOR 2019, NË PROGRAMET SI MË POSHTË.

~ KLIKO NË RUBRIKAT E MËPOSHTME MASTER SHKENCOR PUBLIK MASTER SHKENCOR PUBLIK, DEGA E DYTE MASTER SHKENCOR PUBLIK, KUOTA E VEÇANTË MASTER PROFESIONAL CIVIL MASTER PROFESIONAL PENAL MASTER PROFESIONAL PENAL, […]

NJOFTIM PER NJE SHTESE NE  VKM.903, DATE 21.12.2016.

Te identifikohen, deri me dt 23.12.2019 studentet , te cilët kanë humbur anëtarë të familjeve  ose janë shpallur të zhduku në qarqet Durrrës, Tiranë, Lezhë , për shkak të tërmetit […]

STUDENTET E MEPOSHTEM PERFITOJNE NGA PERJASHTIMI/PERGJYSMIMI I TARIFES SE SHKOLLIMIT

STUDENET KRISTI PJETERNIKAJ DHE FRIKS DERVISHI JANE TE LUTUR TE PARAQESIN NE ZYREN E FINANCES NR.E LLOGARISE TE HAPUR NE BANKEN CREDINS, BRENDA DATES 23.12.2019. NR EMER ATESI MBIEMER 1 […]

Programi i bursave hungareze_Stipendium Hungaricum 2020-2021

Ju bëjmë me dije se Qeveria e Hungarisë, përmes Fondacionit Publik Tempus, për vitin akademik 2020-2021, ka shpallur programin e bursave shtetërore “Stipendium Hungaricum” për shtetasit e huaj, të cilët […]

APLIKANTËT FITUESIT NË PROGRAMIN E CIKLIT TË DYTË TË STUDIMIT PËR VITIN AKADEMIK 2019 – 2020, MASTER SHKENCOR DHE MASTER PROFESIONAL, PËR SHKAK TË KUOTAVE TË PA PLOTËSUARA NË REGJISTRIMET E PERIUDHES 21 – 25 NËNTOR 2019 DHE 10 – 12 DHJETOR 2019.

~ KLIKO NË RUBRIKAT E MËPOSHTME MASTER SHKENCOR PUBLIK MASTER SHKENCOR PUBLIK, DEGA E DYTE MASTER SHKENCOR PUBLIK, KUOTA E VEÇANTË MASTER PROFESIONAL CIVIL MASTER PROFESIONAL PENAL MASTER PROFESIONAL PENAL, […]

STUDENTET E MEPOSHTEM JANE TE LUTUR TE HAPIN NR.LLOGARIE PRANE BANKES CREDINS DHE TA PARAQESIN NE ZYREN E FINANCES BRENDA DATES 20.12.2019

NR EMER MBIEMER 1 Sara Xhepi 2 Hume Kurti 3 Brisilda Vukaj 4 Manuela Vojka 5 Arjeta Hoda 6 Grisela Halilaj 7 Rajmonda Hoxha 8 Ledjana LLeshi 9 Eralda Hoda […]

STUDENTET E MEPOSHTEM JANE PERFITUES TE BURSES FINANCIARE PER VITIN AKADEMIK 2019-2020.STUDENTET TE CILET NUK KANE NR.LLOGARIE DUHET TA HAPIN PRANE BANKES CREDINS DHE TA PARAQESIN NE ZYREN E FINANCES BRENDA DATES 20.12.2019.

Lista e studentëve fitues për trajtim me bursë ne baze te VKM NR.39 date 23.01.2019 Viti akademik 2019-2020       Nr Emer Atësi Mbiemer Viti 1 Sara Fatmir Xhepi […]