21/11/2018

Ftese per bashkepunim

20/11/2018

NJOFTIM

DOKUMENTACIONI QE DUHET TË DORËZOHET PËR PËRFITIM BURSE PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019 ,STUDENTËT E VITIT TË DYTË DHE TE TRETE, CIKLI I PARË, KOHË E PLOTË […]
13/11/2018

Renditja e Aplikantëve pas rialokimit të kuotave, Matura Shtetërore 2018

Nga 1 deri te nr 17 janë studentët fitues në këtë Raund. Nr ID Mature Numri Personal Pikët 1 181937000004 K00624057J 845.45 2 181939300030 K00128047H 835.27 […]
13/11/2018

NJOFTIM

Regjistrimet për studimet në ciklin e dytë Master në Fakultetin e Drejtësisë të UT do të vazhdojnë deri ditën e enjte, datë 15.11.2018, ora 16.00.