19/10/2018

Lista e Fitueseve, Raundi 4

Lista e Fitueseve Raundi 4
17/10/2018

Ceremonia e Diplomimit 2017 – 2018

Ceremonia e Diplomimit për studentët e Fakultetit të Drejtësisë të UT,  për vitin akademik 2017 – 2018, do të zhvillohet në datën, 25 Tetor 2018, ora […]
17/10/2018

VENDIM Nr.19. datë 16.10.2018

Dekanati i Fakultetit të Drejtësië të UT, në mbledhjen e tij të datës 16 tetor 2018, në vijim të vendimit të mëparshëm për miratimin e sezonit […]
16/10/2018

THIRRJE PËR KONFERENCË SHKENCORE DREJTËSIA PENALE SHQIPTARE – MES VLERAVE TË TRADITËS, MERITËS SË NDRYSHIMEVE DHE LARGËPAMËSISË SË LIGJIT DHE SHOQËRISË

Thirrje per Konference Kombetare – Departamenti i se Drejtes Penale