NJOFTIM

Studentet e ciklit te dyte te studimeve Master,te cilet kane dorezuar dokumentacion per pergjysmimin e tarifes se shkollimit per vitin akademik 2017-2018, jane te lutur te kryejne gjysmen e pageses nese nuk e kane paguar ende. Mandati terhiqet prane zyres se Finances.

NJOFTIM

Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës, në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin Silesian të Teknologjisë, Poloni

NJOFTIM

THIRRJE PËR PROJEKTE KËRKIMORE TË PËRBASHKËTA AUF

NJOFTIM

Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës, në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin e La Sapienzës në Itali Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës, në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin e Foggia-s në Itali Hapet thirrja për aplikime për bursa […]

Ceremonia e Diplomimit 2017 – 2018

Ceremonia e Diplomimit për studentët e Fakultetit të Drejtësisë të UT,  për vitin akademik 2017 – 2018, do të zhvillohet në datën, 25 Tetor 2018, ora 17 00, pranë “Amfiteatri  i Tiranës” (Parku i Madh i Liqenit Tiranë).  

VENDIM Nr.19. datë 16.10.2018

Dekanati i Fakultetit të Drejtësië të UT, në mbledhjen e tij të datës 16 tetor 2018, në vijim të vendimit të mëparshëm për miratimin e sezonit të veçantë të tetorit dhe duke u nisur nga fakti i krijimit të mundësive të studentëve të sapodiplomuar për të aplikuar për studimet e ciklit të dytë Master Dekanati, […]

UDHËZIMET E MATURËS SHTETËRORE 2018 – 2019, RAUNDI TRETË.

Udhezimi-nr.-32-dt.-05.10.2018 Udhezim-nr-18-dt-21.5.2018-per-procedurat-e-aplikimit-dhe-regjistrimit-ne-vitin-akademik-2018-2019