Second Call for papers II – 7th International Conference in Peja: “Tax System in the function of sustainable development”

On behalf of the Organizing Committee of Peja-Coference, it is our great pleasure to invite you and your esteemed associates to the 7th Internation al Conference with the Theme ”Tax System in the function of Sustainble Development”, which will be held in Peja, Republic of Kosova, November 23rd-24th, 2018. We have already received more than 90 proposals for articles from […]

NJOFTIM

In the framework of the German-Albanian-French Youth Forum, this is a call for young interested participants. The forum will be held this year from 13 to 19 October in La Coûme, southern France. It is aimed at young adults who are interested in and engage in current European political, social and ecological topics. The development […]

Thirrje për artikuj, KONFERENCA e VII-të Shkencore në Pejë

Thirrje për artikuj KONFERENCA e VII-të Shkencore në Pejë Buletini Multidisciplinar Shkencor Nr.11 09 dhe 10 Nëntor 2018 Qendra Kërkimore Zhvillimore-PEJA në bashkëpunim me Universitetin e Vlores, “Ismail Qemajli”, Institutin për Kërkime Shkencore dhe Zhvillim nga Mali i Zi-Ulqini, Departamentin e Arsimit, Departamentin e Kulturës në Komunën e Pejës, ftojnë të gjithë studiuesit, profesorët dhe […]

Call for Papers – Series of Papers

Please find attached the new call for the series of papers of the cluster and a poster for advertisement. Please note, that the publication is not a journal, it is an edited volume of a book with an ISBN. All contributions should have a connection to European and International Law. The deadline is 30 Novembre 2018. […]

Problematikat e kuadrit ligjor dhe praktikës gjyqësore mbi të drejtat e grave në raport me veprimtarinë tregtare si pjesë e bashkësisë ligjore.

Në kuadër të zhvillimit të projektit “Sfidat e gruas shqiptare në raport me të drejtat që burojnë nga veprimtaria tregtare si pjesë e bashkësisë ligjore” me datë 22 qershor 2018, pranë sallës doktorale, është zhvilluar workshopi “Problematikat e kuadrit ligjor dhe praktikës gjyqësore mbi të drejtat e grave në raport me veprimtarinë tregtare si pjesë […]