Qendra Për Nisma Ligjore së bashku me Këshillin Rinor të Ambasadës Amerikane në Shqipëri në kuadër   të Projektit  “Fighting Corruption in the Higher Education System in Albania through developing tools and platforms to increase transparency and accountability in the High Education system” me mbështetjen e Programit të Granteve të Vogla të Komisionit për Demokraci të Ambasadës së SH.B.A-së në Tiranë do të zhvillojë eventin final të këtj projekti dhe prezantimin e “Raporti të Korrupsionit në Universitetin e Tiranës në ambjentet e Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti I Tiranës. Ky aktivitet do të zhvillohet në datën 26/10/2017 në orën 10:00.