22/10/2017

“THE CHALLENGES AND PERSPECTIVES OF PRIVATE LAW” 20 – 21 October 2017

Agenda CALL FOR PAPERS
19/10/2017

Projekti “Fighting Corruption in the Higher Education System in Albania” – Eventi Final

Qendra Për Nisma Ligjore së bashku me Këshillin Rinor të Ambasadës Amerikane në Shqipëri në kuadër   të Projektit  “Fighting Corruption in the Higher Education System in […]
19/10/2017

Thirrje për konferencë nga Departamenti i së Drejtës Penale

Departamenti i të Drejtës Penale i Universitetit të Tiranës ka kënaqësinë t’iu ftojë në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare “Legjislacioni penal midis traditës dhe sfidave të aktualitetit”, e […]
17/10/2017

Njoftohen aplikantët e Maturës Shteterore që janë poshtë vizës së fundit te raundit të dytë.

Njoftohen aplikantët e Maturës Shteterore që janë poshtë vizës së fundit te raundit të dytë,se pranimi i kërkesave për 1(një)kuote te të mbetur bosh do të […]